Loading...

 COPYRIGHT CELLINA GYLLING

 

FEMININT LEDERSKAB DER SKABER EN NY VERDEN, DEN 19.8.2020

UNIKKE GUDDOMMELIGE HELLIGE INDSIGTER

DU BLIVER BEVIDST OM DIN EGEN FEMALE-POWER.

Der er Early Bird Betal før d.10.8.20 - Få 400 kr i rabat. Rabatkode: POWERWOMAN - Ved betaling - klikker du på linket som er markeret med blåt. Online-Workshop - Tilmedeling og betaling (Det er to forskellige betalingmuligheder; Engangsbetaling og rater på 3)

Kursus start online;

19/8 kl. 13.00

19/8 kl. 17.00 - Live på Zoom

26/8 kl. 13.00

26/8 kl. 17.00 - Live på Zoom

2/9 kl. 13.00

2/9 kl. 17.00 - Live på Zoom

Et universal mesterværk denne online-workshop, hvor du bliver ført sikkert igennem forløbet via de specielle og powerfulde processer.

På de 2 uger fører jeg dig sikkert ind i din FEMENIME sjæls visdom og overflod.

  Du får en workbook, hvor det er din opgave at noterer alt fra din sjæls visdom. Tro mig jeg har uddannet mange mennesker på min vej.

  Du kan manifesterer det liv du ønsker.

  Healing indsigter.

  Dyb og vedvarende spirituel indsigt.

  Du vil få flere meditationer, hvor din frekvens bliver opgarderet. Det vil kreerer en forandring. Det er meget normalt, og det kan føles som en sitren også sommetider når du sover- bare nyd det.

  Der vil være diverse videoer, hvor du får illustreret de forskellige øvelser, så det er mere visuelt forståeligt. I disse videoer bliver der som et eksempel forklaret hvad den enkelte person får som besked fra sjælen. VÆR opmærksom på din besked er helt personlig for dig, og noterer den altid i din workbook efterfølgende.

I dette materiale på denne online- workshop er det nu du tager lederskab i dit liv.

lad dit sjælslys skinne med de levende energier.

Muligheder der tilbyder frihed. 

De 3 basis teknikker.

Du lærer hvordan du kan fjerne tung energi fra andre mennesker uden at forstyrrer deres bevidste sind. En måde der på alle områder løfter energien, jeg giver mange eksempler og det vil være helt naturligt for dig, når først du har lært denne simple teknik, som er mega powerfuld.

Vores syv øjne, hvordan du får kontakt med dem, og derved kan være i samspil med naturen, dette skaber en levende energi.

  Energi-bælterne som vi alle har og  de er i forbindelse med vores sjæl.

  En indsigt der giver dig indsigt og skaber en levende energi.

  Integrere og afbalancere den indre kvindelige kraft (Harmony of male and female) .

  At få opladet din energi-krop, og lære hvordan du til hver en tid kan gøre det selv.

  Du vil lære at være tilstede med andre, så du ikke bliver forstyrret eller involveret i deres energi.

  Hvordan oplever du overflod, og er du klar til mere overflod i dit liv.

  Din personlige styrke og det hellige træ.

  At lære din største styrke at kende, og kunne bruge den i din dagligdag (Amaru).

COPYRIGHT CELLINA GYLLING

FEMININE LEDERSKAB DER SKABER EN NY VERDEN

Det vil give dig en kontakt til dig selv, som du aldrig havde drømt om og du vil være i stand til at bruge dem både i dit privatliv og i dit professionelle erhverv. Det er nu, at du kan komme videre i forhold til din livsopgave.

Jeg har afholdt mange fantastiske spirituelle workshops både i Danmark, Peru (Amazon junglen), Egypten og Grønland. Det er med stor glæde, at jeg kan præsentere dette online-forløb, der er tilpasset vores tid til vores helt egen rejse. Rejsen er i samspil med din sjæls FEMENINE visdom.

Cellina in Machu Picchu

 

Anmeldelser:

Ellah Thesbjerg. Cellina hjalp mig med at finde en model, og var behjælpelig med en Spirituel Business Plan, således at min tabte egenkapital, en truende konkurs og fastholdelse af de fleste medarbejdere gennem nye aftaler, blev vendt til overlevelse og senere salg af virksomheden med et positivt overskud. 

 

Rikke Duus. Jeg har søgt Cellina i spirituel rådgivning. Det slår aldrig fejl de råd jeg har fået og jeg har haft en stor hjælp i min egen personlige udvikling på rigtig mange måder. Jeg tager gerne 20 år mere i Cellinas varme og kloge selskab. 

 

Alberthe Mckenzie. Jeg føler at jeg står stærkere nu, samt jeg har en større glæde indeni, efter min session. Jeg kan på det varmeste anbefale at besøge Cellina. Hun er helt fantastisk, professionel, unik og mega hamrende dygtigt. Tak for dig Cellina. 

 

Birgitte Othel. Har besøgt Celina flere gang og hun har altid hjulpet. Giver min varmeste anbefaling. Jeg kommer helt sikkert igen.

 

Du bliver guidet på alle måder dybt ind i disse processer som din sjæl venter på. Der er workbook, unikke meditationer,  videooptagelser og Live - Session med Clairvoyance.

Forløbet er 2 uger med 3 x 1 Live-session clairvoyance.

FÅ DIN PLADS - VI STARTER DEN 19.8.2020. kl. 13.00